T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Belediyesi Hacı Saide Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Etkinlikleri kapsamında Okul idaremizce   Bowling Turnuvası düzenlendi. Turnuva Bursa 'nın en nezih bowling salonu olan Anatolium Bowling Salonunda  düzenlendi.

Organizasyona katılan öğretmenlerimiz, bir yandan sonuca gitmek için kıyasıya yarışırken, diğer yandan  gönüllerince eğlendiler.Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini okul idarecilerimiz takdim ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Milli bayramlarımız göğsümüzü kabartan, Milli duygularımızı alevlendiren ve tarihimizle duyduğumuz gururu bize tekrar tekrar yaşatan özel günlerdir. Cumhuriyetin 99.kuruluş yıldönümünü kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

Bugün okulumuzun Konferans Salonunda, Rehberlik ve Psikolojik Danışma  Servisi tarafından velilerimize yönelik olarak "İhmal ve İstismari Önleme" ile "Çocuklarda Özgüven Geliştirme" konulu seminer düzenlenmiştir. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuzda yürütülen eTwinning projeleri kapsamında çok iyi niteliklere sahip projeleri yürüten öğretmenlere verilen eTwinning Kalite Etiketi ödülünü öğretmenlerimiz 5 proje ile okulumuza kazandırmışlardır. Öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz..

Haz

Okulumuzda bugün mezun olan öğrencilerimizin kep atma töreni düzenlendi. Çocuklarımızın bu mutlu gününde ,kep atma törenimize katılan  Yıldırım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın  Emel ERKEN'e, Sayın Zeki ZORLU'ya , kıymetli Eşi Türkan ZORLU'ya, URTEB Genel Başkanı Sayın Ahmet ÖZENALP' e ve Hasbahçe Yönetim Kurulu misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz. Şölen havasında gerçekleşen Kermes ve Mezuniyet törenimize palyaço, mısır patlatma etkinlikleri ile renk katan,güzel hediyeleri ile çocuklarımızın yüzlerini güldüren  Kızılay Bursa Şubesi gönüllülerimize de çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Bugün BOSE kapsamında gerçekleştirilen sportif yarışmalarin ödül ve kapanış töreninde Özel Sporcularimizla katılım sağladık.

Masa tenisi uygulama kizlar 1.si Süreyya bozkurt

Uygulama masa tenisi erkeklerde 1.Ömer El Cedit

Masa tenisi hacı Mehmet Zorlu kuzlar 1.si Elif Aydoğdu

Hacı Saide Zorlu Eğitim uygulama bocce takımı 1.

Hacı Mehmet Zorlu bowling takımı 1. Olarak ödüllerini aldılar

Şbt

Kas

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "En büyük eserim" dediği cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan edişinin, 98. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladık. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı sunum, şiir, dans ve şarkılar ile bu önemli günü bir kez daha yaşadık.

98 yıldır olduğu gibi "Yaşasın Cumhuriyet!"

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

YILDIRIM BELEDİYESİ HACI SAİDE ZORLU  ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU

8

Evde Eğitim

1

*Faaliyetler I. II. ve III. kademeler için ve kademe içerisinde oluşturulan gruplar için ayrı ayrı planlanmıştır.

*Telafide Ben de Varım faaliyetlerine katılmak isteyen öğrencilerimiz okulumuzdan temin edebilecekleri dilekçeler ile okul idaresine başvuru yapabilirler.

Ali ÇILGIN

Okul Müdürü

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı ile Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, okulumuzda zihinsel engelli ve otizmli öğrencilerimizin, Bağımsız yaşam becerilerini geliştirmelerine destek olmak amacı ile başlattığımız "Uygulama Evi" projemizi tamamladık.

Bir evin içerisinde bulunması gereken her şeyi ihtiva eden 1 + 1 model evimiz, öğrencilerin öz bakım becerilerini geliştirebileceği topluma ve hayatın akışına uyum sağlayabileceği, günlük işleri kendi kendine ve yaşayarak öğreneceği bir eğitim ortamı sunmaktadır. Ev içerisinde bulunan bir çok ürün okulumuz atölyelerinde özel olarak tasarlanıp üretilmiştir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederi